One Comment

 • sanna commented on 1 november, 2010 Reply

  Hej,

  Mitt namn är Sanna Standar. Jag jobbar med castingen på TV-produktionsbolaget Mastiff och det nya programmet ”Mamma byter bo” som skall sändas i TV4 i vår. Vi är på jakt efter kristna familjer som vill medverka i det sista programmet utav 8, som spelas in mellan den 15/11 – 24/11.

  Programmet går kortfattat ut på att två familjer byter mamma med varandra under en vecka. Var eller i vilken familj man hamnar vet man inte i förväg utan det blir en spännande överraskning. Mamman får alltså flytta in i en ”ny” familj och får inblick i dess vardagsliv och rutiner, medan hennes egen familj får en ”ny” mamma på besök under samma tid. Jag vill understryka att det inte rör sig om en dokussåpa utan mer ett dokumentärt program.
  Vi söker familjer som har en tydlig profil, är utåtriktade, har familjen i fokus och som står upp för sin åsikt. Jag hittade din blogg och tycker det skulle vara spännande med en mamma som är engagerad av fotbollen alltså en fotbollsmamma! Det skulle passa perfekt i vårt program. Nu vet jag inte ditt cilivstånd så detta är en ren chansning då jag bara kom över din blogg!

  Under inspelningsperioden behöver den deltagande mamman ta ledigt från sitt jobb eftersom vi filmar heldagar. För pappans del behöver han finnas tillgänglig ungefär två halvdagar under perioden, i övrigt kvällar och under helgen. Barnen kommer också att vara med i tv även om huvudfokus ligger på föräldrarna och mamman i synnerhet. Givetvis utgår ersättning till de medverkande familjerna.

  Finns det något litet intresse och du skulle vilja veta mer? Så hör av dig så fort du kan på sanna.standar@mastiff.se eller 08-50307841

  Vänligen,
  Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *