DSC_0188

OIS Cupen 2012

Obesegrade i gruppspelet

Så var det dax att åka till Oskarström för att se på Böljans P98:or spela gruppspel i OIS cupen 2012. De hade aldrig varit med där innan.  Alltid roligt för de att möta lag de inte brukar möta annars. 

Första matchen var mot Centern,  ganska övertygande att de skulle vinna (1-0). Men det var ett stor ”men” de spelade ”snyggfotboll” och det var inte bra. Då kan det gå hur som helst. Man hoppades till nästa match att de hade fått sig en tankeställare, att så spelar man inte fotboll om man vill vinna en cup. Nästa match var mot Varbergs BOIS och det är lite derby känsla mot de, för de har mötts ganska ofta. Den matchen slutade 1-1, men man var aldrig orolig att de skulle förlora den. Nu hade de börjat spela bättre.
Tredje matchen var mot VGLT och nu hade börjat rulla boll inom laget riktigt bra och fått  fart på spelet, det lönade sig och de vann med 4-1.
Sista matchen var mot OIS och där kunde helt spela ut sitt register och visade igen att när man spelar enkelt så blir det många mål (6-1).
Nu blir det slutspel nästa söndag i Oskarström och jag önskar de lycka till och självklart kommer jag som fotbollsmamma vara på plats och heja..
Jag har egentligen lovat mig själv att inte ta kort inomhus för kvaliten blir så dålig.. men jag gjorde det ändå. Så gnäll inte på korten=)
IF Centern – Böljan 0-1 (Mål: Jesper K)
IF Böljan – Varbergs BoIS 1-1 (Mål: Jesper K)
VGLT  – IF Böljan 1 – 4 (Mål: Isak Heen 2, Jesper K, Erik F)
IF Böljan – OIS 6 – 1 (Mål: Isak Heen, William B, Jesper K 3, Lukas B).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *