fotbollsmamma.se_halmia-vinberg 6 apr 2014 13-29

DM Halmia – Vinberg

Vinberg stod väldigt bra upp mot det tippade topplaget i div 1 södra.

Efter förlängning (0-0) 1-0 till Halmia
Halmia som även har spelat oavgjort mot GAIS i deras genrep inför Superettan hade det väldigt svårt med Vinberg som allt som oftast stod rätt i sitt positionsspel.
När det gäller målchanser i matchen, så hade dock Halmia ett litet övertag, men chanserna de fick var inte solklara, utan de var oftast uddlösa.
Vinbergs bästa målchanser var Ali K´s frilägen ett i första halvlek och ett i andra, men tyvärr gick avsluten rakt i famnen på motståndarmålvakten Käck.
Efter två halvlekar var de oavgjorda resultatet helt rättvist och det var förlängning som gällde.
I förlängningens 14:de minut gjorde den duktiga förra Qviding och IFK Göteborg spelaren Kamal Mustafa matchens enda mål efter ett distansskott som Emil inte fick tillräckligt med fingertoppar på och bollen snuddade stolpens insida och gick in i mål.
Efter detta mål försökte Vinberg att gå för kvittering, men de flesta spelarna på planen var mycket trötta i detta skede av matchen och Vinbergs killarna orkade inte riktigt ända fram. Efter Sebbes utvisning efter två gula kort med tio minuter kvar av matchen, så blev det lite för tufft för Vinberg att kvittera.
Vinberg gjorde ett fint genrep inför seriepremiären nästa lördag och de känns som det kan bli ett roligt fotbollsår för dessa killar om de fortsätter att hantera matcher på detta sätt.
Ett stort plus till domartrion som gjorde en helgjuten insats och denne Adnan Jukic (huvuddomaren) kommer med säkerhet synas på de stora fotbollsarenorna som huvuddomare inom snar framtid, en domare med blick för spelet, känslorna på planen och med glimten i ögat.
I Vinberg skall backlinjen framhållas och bäst i Vinberg idag tycker jag att Nicklas Johnsson var.
Ser redan framemot nästa lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *