En vanlig tisdag

Att blogga är som att skriva dagbok, fast det är officiellt. Min tanke när jag började blogga var ju att skriva ner hur många matcher jag var på under året. Men till slut blev ju bloggandet en livsstil och man var tvungen att skriva efter varje match annars kändes det inte bra. Samtidigt var det kul och man ville få upp bilder och kommentarer efter varje match (Har fått många sms om inte bilder från matcher kom upp i tid).

Nu tror ni säkert att jag ska sluta blogga eftersom jag skriver detta. Men nej,  det ska jag inte. Den där fotbollsglädjen och längtan man brukar ha varje år, vill inte riktigt infinna sig. Så motivationen vill inte riktigt komma fram. Därför får jag försöka locka fram skrivandet igen så det blir lite fart på mig. Har vilat alldeles för länge nu.
Kan säkerligen bero på att det känns som ett fotbollskapitel är avklarat eller lite sorg efter det härliga p98:a laget som man känner, samtidigt som det var rätt och släppa iväg de till nya utmaningar.
Till helgen blir det lite matcher, men var och när det återstår och se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *