FIR_9736

Hallandslagssamling och matcher på Visingsö

I denna samling för hallandslaget på Visingsö fanns fem Falkenbergskillar med, skulle varit sex (Albert skadad i handen) utav 18 st uttagna.

Första matchen spelades i 29 graders vibrerande värme på en hård plan och där fick vi se Oliver, Jesper, Ardit och Alfred från start. Matchen började väldigt bra och Halland gjorde både 1 och 2 noll snabbt in i halvleken. Men slutresultatet i paus var 2-2. Oliver fick gå av någon minut innan halvtidsvilan med sprängande huvudvärk och det fastän han både druckit mycket och även tagit en resorb, men det hjälpte tyvärr inte, utan han fick avbryta matchen pga sin sprängande huvudvärk.
Värmen tog väldigt hårt på spelarna igår och det var många som gick på knäna i andra halvlek, men Småland hade med sig två hela startelvor som spelade varsin halvlek och fick därmed en avsevärd fördel mot Halläningarna. Slutresultatet i denna match blev till slut 6-3 och det inte beroende på att Halläningarna var sämre fotbollsspelare, nej absolut inte, utan det var mer att Småland ställde upp med elva nya fräscha spelare i varje halvlek.
Idag var det ännu en båtresa ut till Visingsö för att titta på killarna igen och denna dagens match mot Östergötland.
Det var mycket behagligare temperatur idag, runt 20 grader och med ett lätt regn.
I den andra match startade Oliver, Filip, Alfred och Ardit.
Denna matchen startade lika bra som gårdagens och det med ett 1 noll mål hyfsat tidigt i matchen.
Målet reducerades ganska snabbt, men Halläningarna gjorde ytterligare ett mål innan halvlek  och det stod 2 – 1 till Halland i paus.
Oliver fick en bekant motståndare på sin kant och det både från Minicupen och Elitpojklägret (Norrköpings Abbe Aziz som b la har  provtränat för Man United, Manchester City, Fullham och Arsenal). Detta klarade Oliver av bra och Abbe fick gå mållös från planen idag, men Östergötland vann en mycket jämn tillställning med 2-3.
Tycker att alla Falkenbergskillarna gjorde bra ifrån sig och att Hallandslaget avslutade denna helg på ett fint sätt.
Nu är de snart tillbaks till vardagen igen och nya träningspass och matcher med sina respektive klubblag igen.
En fin helg i Visingsö och Gränna och det både med cykelturer på Visingsö och långpromenader i Gränna och givetvis en massa fotboll, detta är två underbart vackra orter med trevliga och gästvänliga invånare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *