DSC_0453

HBK – Halmia 3-1

Fler träningsmatcher!

En match som spelmässigt dominerades av Halmia (80-20 i bollinnehav de första 40 till fördel Halmia), men tyvärr gjordes flest mål av HBK.

Det positiva med Halmia är att de är det spelförande laget trots starkt motstånd och HBK det laget som väntade på att motståndaren skulle göra ett misstag för att själva göra snabba omställningar, dvs ett lag utan ett eget spel och som förlitar sig på motståndarnas egna misstag.
Det borde vara tvärtom med med tanke på att elva spelare i HBK har A-lagskontrakt och att inte då ha en mer inspirerande spelidé än att förlita sig på motståndarnas misstag är lite sorgligt.
Saknar dock lite mer djupledsbollar för att vara lite mer överraskande för motståndarna, men det kommer säkert med tiden.
Det stod att Halmia skulle möta HBK U21/U19, de enda U19 spelare var de stackarna som satt på bänken och frös fötterna av sig i 90 minuter (inte ett byte gjordes av HBK – sex av Halmia, snacka om bredd i laget).
U21-kontrakt har jag aldrig hört talas om innan, de spelare som fanns på plan för HBK har alla A-lagskontrakt, men de kanske redan innan säsongen har startat på allvar, har tilldelats titeln U21 spelare och inte är tänkta A-lagsspelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *