DSC_2471

Min fotbollstränare

Barbro Öberg


Tänkte på min gamla fotbollstränare Barbro Öberg häromdagen, tänker på hur mycket tid hon lade ner på oss. Även hennes man Leif Öberg var engagerad och hoppade in som tränare ibland. Barbro sa ofta att tänk om någon kunde hjälpa oss att klippa gräset, nu när vi är iväg med tjejerna på fotboll. Nu när man själv har en familj som är engagerad i fotbollen förstår man bättre vad hon menade.

Det var inte alla lag som hade en så engagerad tränare som Barbro, hon fick kritik från andra lag,  för hon hördes när vi spelade. Men jag kan nog tala för alla oss  i Skrea IF:s flicklag att vi hade världens bästa tränare. Hon kunde få igång ett helt lag och vi kunde höja oss flera steg under en match pg a Barbro. Det var ingen som tyckte hon skällde utan det var bara ett sätt för henne att få igång oss.

Har så många roliga minnen från denna tiden=)

Man tänker på hur mycket  föräldrar missar som inte varit delaktiga i sina barns fritidsintresse. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var pinsamt om mina föräldrar skulle kolla på mig när jag spelade fotboll, så de fick inte det för mig. Så det är inte enbart föräldrarnas fel att de kanske missar något väldigt roligt.

Så jag är bara lyckligt lottad att jag får vara med Böljans P98:or och är accepterad av killarna (hoppas jag).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *