DSC_0473

Myntat nytt ord

Denna helgen blir det lugnt med fotboll, inga matcher inplanerade. Träning lördag och söndag som vanligt för Böljans p98:or. Sebastian ska spela med Halmia mot Husqvarna borta och jag tyckte det var lite för långt att åka själv, så idag blir det fotografering och promenader istället.

Igår när vi lyssnade på radion, så hörde vi att fem stycken var dopade i friidrotten, då började vi prata om det. Då sa min man det är inte lätt att bli framgångsrik lagligt idag när det är så många som dopar sig. Det finns tablettdoping och så finns det även relationsdoping, som är minst lika hemskt att människor inte tävlar på lika villkor.
Nästa helg kommer fem stycken spelare från Böljan träna med Hallandslaget, det är väldigt skoj. Deras prestation med laget, så är det inte konstigt att det är så många som ska få chansen att visa upp sig (Oliver Möller, Hugo Thörnqvist, William Bengtsson, Jesper Karlsson och Albert Hjalte). Det finns även andra killar i laget som jag tycker ska få visa upp sig och det kommer chanser för de med. Tränarna i Hallandslaget har lovat att åka runt och se på matcher nu i vår.
Trevlig fotbollshelg=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *