Nu är jag officiellt en fotbollsmamma=)

Så är man officiellt en fotbollsmamma, tre i familjen är med på bild i den stora fotbollstidningen offside. Vi såg på landskamperna i England när Sebastian spelade i Elite round cup. Då var tidningen offside där och gjorde ett reportage om Svenska P17-landslaget, det var så vi kom med i tidningen. Det är en bild på oss fotbollsföräldrar och syskon, som är med och stöttar våra söner. Det var otroligt roligt att vara med och följa landslaget, t ex när vi skulle se på matcherna fick vi eget VIP-rum där föräldrarna kunde samlas innan och biljetterna var utskrivna i Sebastian Möllers namn, det var också häftigt när man såg Möller 17 på den stora digitaltavlan innan match, man kände sig otroligt stolt.

Liten summering av våren, är ju att det har varit en väldigt händelserik vår. Christopher är tillbaks i Böljan och de leder serien efter halva säsongen. Även om inte Christopher helhjärtat har kunnat spela denna vår pga jobb, så är det alltid lika kul att se på när han spelar. Han har ett hjärta för fotbollen. Sen minns jag även hans mål, när han bara fick vara med i fem minuter och då lyckades han göra mål. Det händer ju inte varje match.
Sen har vi Sebastians vår, den har ju varit väldigt intensiv, med landslagmatcher både i Schweiz och England. Han har även fått hoppa in HBK:s B-lag jättekul. Nu ska han få vila innan landslagslägret i Halmstad.
Till sist har vi Olivers matcher, som har varit spännande och där det bjudits på ett väldigt fint spel.

Nu väntar sommaren och tre matcher kvar innnan sommaruppehållet. Fredag Böljan A – Långås, lördag Halmstad BK U -Malmö FF U och på söndag Böljan P98 -Tvååker/Galtabäck. Sen ska det bli skönt med ett litet uppehåll inann cuperna i sommar tar över.
Det vi vet fotbollsmässigt i sommar är:
Sebastian landslagsläger 11-18 juli i Halmstad
Gothiacup spelas (där kan man ju se på lite fotboll)
Eskilscupen v 31.

/Bodil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *