aaoliver

Samarbete IF Böljan – Falkenberg FF

Första träningen för Böljans p98:or  med Falkenbergs FF:s U-17. Ett samarbete mellan Falkenbergs FF och  IF Böljan har inletts. Har skrivit tidigare om Böljans duktiga p98 lag, nu gör jag det igen. Idag var första gången 4 av 8 Böljankillar skulle träna med Falkenbergs FF U-17-lag.

Först ut var Oliver Möller, Jesper Karlsson, Ardit Qerimi och Hugo Thörnqvist denna kväll.

Upplägget för Böljankillarna är att träna med Böljans A-lag mån, ons, tors och lör. Sedan träna med Falkenbergs FF på tisdag eller fredagar och sist men inte minst träning med Böljans p98 lag på söndagar.

Denna stora träningsmängd är helt enligt killarnas egna önskemål. Detta upplägg har växt fram under vintern och det har bollats fram och tillbaks vilket som är bäst för dessa p98 killar och för det lag som har många duktiga fotbollsspelare.

Att tillgodose alla spelares behov har varit ett digert men ändå ett angenämt jobb för de inblandade. Tror att det fallit en sten från Heinz axlar att de löst sig för de flesta, på bästa tänkbara sätt.

Att killarna nu får spela fotboll i den mängd och kvalité som de önskar och det på hemmaplan är något man måste se som positivt och det även med hänsyn taget till gymnasievalen de har gjort och med den lilla fritiden killarna har förutom fotbollen (något som killarna själva måste inse, dvs att man måste tillåta sig få göra lite annat än att bara spela och träna fotboll:-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *