Sommar och Allsvensk fotboll

Har fått klagomål att jag inte skriver om alla matcher, ja jag har glömt att skriva om de allsvenska matcherna jag varit på i sommar.
HBK – IFK
HBK – GAIS
IFK – Elfsborg en oavgjord match.
HBK – Elfsborg, en match jag tycker skulle varit oavgjord. Men domaren tyckte att matchen skulle spelas 7 minuter extra. Men det värsta var att de fick skjuta upp matchen för Elfsborgarna tyckte gräset var för högt. Efter vår Gothia vecka var dax att åka till Göteborg igen och se på IFK – HBK, ja det resultatet vet de flesta 3-1. Inte lätt att vara ny tränare, positivt är att Jens börjar få ihop laget nu.
Sen var Anders snäll och gav oss biljetter till Helsingborg – IFK. En fartfylld match, var imponerad Helsingborg. Det är min allsvenska sommar. Hoppas det blir allsvenska matcher i höst=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *