38:e mathen Böljan Dam – Kopparberg /Göteborg 1-4

Oliver och jag hade en myskväll, först hemma hos mormor och åt mat, sen bestämde vi oss för att kolla på när Böljan spelade i Svenska cupen. Det var ett tag sen jag kollade på damerna. Böljan tog ledningen med 1-0 och jag tror att Kopparberg blev lite skärrade. Sen hade Kopparberg domaren på sin sida och fick en straff i slutet av andra halvlek. Hade de inte fått det så vet man inte vad som hänt. Annie och Guiltene blev skadade, inte bra men vi får hoppas att de är friska till seriematcherna. Andra halvlek fick jag äran att filma matchen, Jari behövde assistans. Skäll inte på mig om den är lite skakig. Ja så var det andra halvlek och den var väl Kopparbergs, men Böljantjejerna stod upp bra. Bara nya tag och ni ska vara nöjda med eran insats idag. Kul att man fick se Torbjörn Nilsson ”live”. En av mina favoritspelare när jag var mindre…

Godnatt. Det kommer bilder som Jari lovat skicka.. Glömde ju kameran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *