40:e matchen Ullared B – Böljan B 3-3

Lördag och ingen fotboll tänkte jag, Coffe skulle spela med B-laget och jag hade bestämt mig för att inte titta. Trodde jag.. Kl 12 bestämmer vi oss för att åka upp till Ullared, kom på den brillianta idén att jag kunde ta en tur till Gekås. Ingen kö in men ut fick jag vänta ca tio minuter. Det var ingen som tog hänsyn till att jag missade Böljans B-lagsmatch (konstigt). Kom fram till Hedevi ip kl 15.00(matchen startade kl 14.00), så jag missade bara första halvlek. Böljan låg under med 3-2, de hade legat under med 3-0 och kämpat sig upp. Christopher var helt underbar idag, det var mycket vilja i hans spel. Tänk om alla hade så mycket vilja när de spelar. När det var ca 10 minuter kvar av matchen och Danne Hultberg hoppat in i matchen (kul) gör Böljan 3-3. Som också blev slutresultat. Starkt jobbat Böljan. Imorgon blir det match mellan Böljan P98 och Lilla Träslöv P97

Ps handlade inget onödigt på Gekås=)

One Comment

  • Bodil commented on 9 maj, 2010 Reply

    Test

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *