47:e matchen Böljan P98 – LGM P97 2-3

Först fotbollslekis och sen över till Böljans större stjärnor=). Tyckte att killarna gjorde en bra match hade bara otur att de inte vann. Man måste tänka att de möter killar som är ett år äldre. Vissa killar är nästan dubbelt så långa. Läroåret 2010 är detta och än så länge tycker jag att de är ett otroligt duktigt lag.

2 Comments

 • ännu en fotbollsmamma commented on 28 maj, 2010 Reply

  Måste få replikera på denna kommentar, oftast finns det en anledning när Böljan förlorar, så också denna gång, de spelar mot killar som är ett år äldre… LGM:s P97 har oftast halva laget bestående av P98, och varför ska man lägga sig i en högre årgång, när det oftast verkar vara det viktigaste att man vinner? Då är det kasnke bättre att de får utvecklas i sin egen takt och inte stressa på dem och sen säga att ni förlorade för att dem ni spelade emot är äldre o större?? Låt grabbarna ha roligt!

  • fotbollsmamma commented on 29 maj, 2010 Reply

   Roligt att du läser den lite ”färgade” bloggen signerad av en mamma som står vid sidan om planen och njuter av detta underbara lag.
   Att det finns en anledning att ett lag förlorar finns det väl alltid.
   Antingen stämmer inte spelet, bollen var inte rund, gräset var för blött m.m och denna gången var det att det var ett motståndarlag med större spelare och med ett fysiskt öveläge mot våra egna killar (är vissa spelare 30 – 50 cm längre och med en vikt på att antal kilo mer är man väl större, eller??).
   Fotbollspelare i vilken ålder man än är i vill vinna var match man spelar och så tror jag det är i varje lag och oavsett vilken sport man utövar och så förmodligen även i LGM.
   LGM hade sex av femton killar som var födda 98, Böljan hade hela laget födda 98 (och även oftast både 00;or som 99;or med i laget) och dessa killar sprudlar av glädje, men kanske inte direkt efter en förlust (denna reaktion är kanske en rätt sund reaktion).
   Hur vet du att dessa killar ”stressas” i sin utveckling och gör inte LGM´s P98:or detta med i så fall.
   Våra killar möter ett motstånd i P97 serien som är jämnbördigt deras utveckling som fotbollsspelare och därför de mycket jämna matcherna (våra andra killar i familjen brukade åka på två siffrigt när de klev upp i elvamanna fotbollen).
   Att skriva att inte våra killar har det roligt, är faktiskt riktigt oförskämt framför allt då du inte har någon insikt i detta lag.
   Än en gång, kul att du läser denna något färgade blogg /fotbollsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *