63:e och 64:e matchen Landslagssamling i Halmstad

Så var det dax för match mellan killarna på landslagssamlingen. De hade fyra lag, vi åkte upp så vi kunde se bägge matcherna. Första matchen spelades mellan röd (Kristoffer Thydell HBK o Simon Andersson Falkenberg FF) och grön (Shkodran Maholli HBK och Arif Azemi Trönninge BK). Målen är inte så viktiga i såna här sammanhang men det gröna laget var rätt överlägset. Men det röda laget kommer säkert igen till fredagsmatchen. Det är inte så lätt att prestera bra i sådana här sammanhang, mycket nerver som spelar in. Andra matchen spelade Sebastian (blått) i mot det gula laget. Fotbollsmamma som jag är tyckte att Sebastian gjorde en väldigt bra match. En stolt mamma efter matchen (alltid). Man kan förstå om det är lite nervöst bland spelarna när det sitter agenter mm på läktaren och ska se vad varje individuell spelare har för kvalitér. Därför kan det ibland bli lite för mycket att visa upp sig själv framför spelet inom laget och därför blir det ofta att försvararna och målvakterna sätt i onödigt svåra situationer (dvs att försvarsspelet kommer i andra hand bland vissa av spelarna).
Det var riktigt roligt att titta på dessa matcher fastän att det var internmatcher och man kan tydligt se att det finns en god tillväxt inom svensk fotboll, då det var ett antal mycket duktiga killar som visade upp sig idag.
Nu dröjer det tills på fredag då dessa lag möts igen, denna gång gult mot rött och blått mot grönt, så tyvärr får inte Sebbe möta Tydell och Simon, utan får ”nöja” sig med att möta en snabb och stark Shodran och en finurlig Arif och vi får hoppas att det går bra för alla de inblandade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *