DSC_0290

Silver i Skadevi höstcup

Tredje cupen på raken som Böljans p98 tar silvermedaljen och blev 5000 kr rikare.

Denna fotbollshelg startade med en övernattning på Scandic Billinge, vilket uppskattades utav killarna. Trevligt hotell med god hotellfrukost.

Morgonen började med att gratulera Dime och Ibbe som fyllde 14 år=)
Behöver inte skriva så mycket själv om den här cupen för jag har surfat runt på olika sidor och fått fram lite rolig läsning. Böljan satte fotbollsavtryck i Skövde ingen tvekan. De spelade med en energi som kunde få vem som helst att tappa hakan.
De mötte bra lag som har många duktiga killar i sina lag (flera killar i respektive lag, spelar i sina distriktslag). Karlstad BK t ex har varit Distriktsmästare 3 år i rad. Kinna IF är också ett duktigt lag, som bla är kvalvinnare i division 4 elitpojk och som har många spelare i såväl zon- som distriktslag. Det är helt fantastiskt att följa dessa Böljankillar som är så duktiga och är ett fantastiskt gäng. Tack än en gång=)
Bra uppladdning inför kommande Firework cup som spelas i Bromma (är en ellitturnering för inbjudna lag).
Små utdrag från andra hemsidor
”Böljan – Karlstad 3-1
Direkt ombyte till rött matchställ och match mot duktiga IF Böljan (som började cupen mot KBK) Vi får inte igång något spel och idag är det bara att erkänna att IF Böljan var bättre än oss. Falkenbergslaget har några riktig duktiga killar som trötta KBK killar inte fick grepp om. 1-3 till Böljan som ändå skulle visa sig räcka till andra plats i gruppen eftersom Böljan slog Kinna med klara 6-0. ”
”Kinna Böljan 0-6
Andra matchen gick mot Böljan som har en stor ungdomsverksamhet i Falkenberg. De ligger ständigt i topp vart än de spelar. De var 2012 i A-final i Eskilscupen och förlorade där på straffavgörande. I den matchen blev vi helt tagna på sängen.”
”Skövde FK – Böljan
IF Böljan efter imponerande spel. Den inledande segern mot Karlstad BK med 3-1 följdes upp med en storseger mot Kinna IF med 6-0.”
När första upplagan av Skadevi Höstcup för P14 avgjordes på Lillegården idag blev det lite överraskande IFK Skövde som tog hem pokalen. I finalen vann blåvitt med hela 5-1 mot IF Böljan från Falkenberg
– Vi är inte fyra mål bättre än Böljan men hade det rätta flytet i finalen samtidigt som vårt lag spelade mycket bra, säger IFK-coachen Roger Emanuesson.
Böljan hade imponerat på vägen fram till finalen via segrar mot Karlstad BK och Kinna IF. Skövde kom också med två segrar, mot Bankeryds SK och BK Häcken.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *