FIR_4657

Guld i Wilhelm Fribergs minnescup 2013

Vinst mot Onsala BK med 5-0 och 3-2 på finaldagen.

En fin avslutning på en utvecklande fotbollshelg. Killarna ifrån Böljan P98 gjorde väl ifrån sig under alla de sex matcher som spelades mot duktiga motståndarlag i denna cup.

Dagarna tillsammans med spelarna och ledarna i GAIS, har verkligen varit givande och utvecklande för killarna. Det har blivit mycket väl mottagna av såväl ledarna som spelarna i laget och har snabbt smält in i gruppen och i och med detta även kunnat prestera på ett positivt sätt.
GAIS spelar en strukturerad, taktisk och fantasifull fotboll som passar dessa Böljankillar väl och de fick verkligen vara med och bidra i denna cupseger.
Laget var i många matcher överlägsna i bollinnehavet och rullade stundtals ut motståndarna.
I första matchen mot Onsala BK (5-0!) var det spel mot ett mål och ett gigantiskt övertag i både boll och i målchanser, där Onsala BK mer eller mindre blev totalt överkörda av GAIS.
Det märktes dock i slutet att Böljan grabbarna har spelat två elitcuper på tio dagar, då de fick lite småskavanker såsom ömma benhinnor, ljumskar och lår.
Dessa smärtor kommer med säkerhet snart att vara glömda, men minnet från denna helg kommer absolut att finnas kvar i många år, då killarna njöt på hemfärden från Göteborg och denna fantastiska helg tillsammans med killarna och ledarna i GAIS P98.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *