FIR_4185

Funderingar

Man gör reflektioner på säsongen som har varit och kan inte låta bli att småle lite över att man kan komma 5:a i p15/16 klass 1 Halland och ändå få spela pojkallsvenskan nästa år. Det säger ju bara hur duktiga Böljans p98:a lag har varit som ändå vann den serien (för killar ett år äldre).

En fotbollsfri helg, vi skulle ha tre lugna helger framför oss trodde vi. Men har man en fotbollstokig familj så händer det ju alltid något. Efter Fireworkscup så trodde vi att det skulle vara lugnt. Sebastian har uppehåll från Halmia och Oliver uppehåll från Böljan, men inte.

Helgen efter Fireworkscup var vi uppe i Göteborg hela helgen och tittade på när Oliver, Hugo, Jesper och Ardit spelade med GAIS. Väldigt givande var det för killarna att få spela med andra än de var vana vid. Tack till Padde och Cisse för en trevlig helg=)
Förra helgen var det Hallandslagssamling och då givetvis fotbollstokiga som vi är, så var vi med där också. Det var sex stycken killar från Böljan som var med på samligen. Oliver, Hugo, Jesper, Dime, William och Albert.
Denna helgen så skulle det vara träningsmatch med GAIS mot Landskrona men den blev inställd. Det blir nästa helg istället. Så idag har vi varit i Tullbroskolan och hälsat på Oliver i skolan när de hade öppet hus.
Men så klart lite fotbollstittande har det ju ändå blivit denna helg då Sverige spelade mot Portugal. Spännande match, men jag hoppas Sverige får till sitt egna spel på tisdag.
Det händer mycket nu efter att serierna tar slut. Man undrar hur det ska bli till nästa år. Se bara på Falkenbergs FF som tappar väldigt många av sina nyckelspelare (nu när de har gått upp i Allsvenskan). Men säkert är det ett antal duktiga spelare på väg in i Falkenberg också.
Sen i allt fotbollstänkande så ska Oliver välja gymnasielinje. Det är mycket när man är 15 år att tänka på, fast man inte har en aning om vad man vill göra när man blir vuxen. Men det verkar som han äntligen bestämt vilken linje han ska gå på. Ett steg i rätt riktning.
Bilden nedan, på väg till match som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *