Eskilscupen 7 matcher = 94 matcher än så länge

Så var det dax för den efterlängtade Eskilscupen. Sebastian och jag åkte ner redan på torsdagen, vet inte riktigt varför han ville åka ner så tidigt (kan varit Väla som lockade). På kvällen var vi med Böljans P98 och åt pizza och hade trevligt. Fredag morgon kl 08.00 stod vi på Norvalla IP och hejade fram Böljans P98 som kunde slå Västra Frölunda med 4-1. Efter det så hann jag titta på Böljans F97 som vann emot Nol med 3-2 (väldigt spännande match). I den andra matchen mötte Böljans P98 – Svedala och där blev resultatet 3-0 till Böljan. Efter matcherna var slut för dagen, så bar det iväg till stan och incheckning på hotellet. Sebastian fick åka tillbaks till Halmstad, för det var träning. Tog en tur till Stenungsgården och hälsade på familjerna Hjalte och Hyllsjö/Heiner. Måste bara få tacka Sofia för hon lärt mig att göra fina armband=).

Så var det lördag och åter igen så stod man på Norvalla IP kl 08.00 och hejade på Böljans P98 som mötte Stattena, Böljan vann 5-1. Väldigt roligt att fd Böljan spelaren Adis var där och hejade. Killarna vann sin grupp helt övertygande, jättekul.

Dax för kval till A-slutspel mot Hovås-Billdal, den matchen vann Böljan med 2-0 (de är för duktiga).

Hämta Sebbe på tågstationen kl 1800 och träffade Böljans P98 tränare (inte alls bestämt sen innan). Uppladdning för söndagen.

Söndagmorgon och nu var det inte Norvalla IP, utan Harlyckans IP kl 08.00. Där väntade Onsala som motståndslag för våra killar. Tyvärr blev det förlust mot Onsala med 1-3. Det var en väldigt jämn match mot ett lag som endast förlorade mot Barcelona med 1-0.
Så nu kunde vi ta och heja på Böljans F96 som också tagit sig till A-slutspel, de fick möta AIK. Tyvärr blev det förlust för de med. Så nu när regnet kom kunde Böljan-lagen ta och packa ihop och åka hem.

En väldigt lyckad helg, tack alla spelare, tränare och föräldrar för en rolig helg=)

Böljan Västra frölunda 4-1
Böljan – Svedala 4-1
Böljan – Stattena 5-1
Böljan – Hovås Billdal 2-0
Böljan 3 – Nol 2 F97
Böljan-Onsala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *