DSC_0155

GAIS – Böljan 0-5

 Träningsmatch på GAIS-gården i Göteborg.

 

Lördagen startade med att jag och Heinz bredde en massa mackor till killarna, det skulle bli en lång dag. Dåligt väder och vi skulle köra till Göteborg, färden startade klockan 11.45 och matchen skulle börja kl 14.30. Det var tänkt att vi skulle stanna på vägen och äta lite mackor, men vi ändrade oss för det var så regnigt. Det var bättre att äta när vi väl kommit fram till Gaisgården.

Matchen startade bra och Böljan hade taktpinnen från början, roligt att se att de försökte spela bollen på marken trots underlaget. Det märks att de tränar och ligger i. Första träningsmatchen för i år är avklarad och det gjorde de med bravur. Extra kul att inhopparna Lukas, Daniel och Isac gjorde var sitt mål (Isac gjorde 2).  Ja vilken konkurrens det är i Böljans P98 lag=). Väldigt många bra killar detta året och de har utvecklats otroligt mycket. En eloge till Padde, Heinz, Coffe och Peter för allt  jobb de lägger ner på träningar osv. Jesper gjorde första målet.
Tack till Robin Hansson som ställde upp som målvakt idag (premiär).
Sen att de vann matchen med 5-0 visar ju också att de har utvecklats och är bättre än de var förra året. De känns som ett starkt lag med många kvalitér i i laget.
Sen utvärdering utav mina fot och handvärmare: Handvärmarna var bra, fotvärmarna mindre bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *