18-FOT_0854

Halland vidare till semifinal i både Cup Byggnads och Cup Kommunal

Både killarna och tjejerna vann sina respektive grupper relativt övertygande. Tjejerna tog full pott och släppte inte in ett enda mål, medan killarna spelade oavgjort i sin första match mot Örebro (1-1) och vann sedan mycket övertygande över Värmland med hela 5-1.

Alla Falkenbergsspelarna gjorde väl ifrån sig och Jesper Karlsson utmärkte sig så att han blev utsedd till matchens lirare i första matchen mot Örebro.

Henrik Johansson Halmstad BK blev utsedd till matchens lirare i den andra matchen mot Värmland och gjorde hela 5 mål på de två matcherna (9 mål på de senaste 4 cupmatcherna med Hallandslaget, imponerande!).

Hallands killar och tjejer har två väldigt bra lag med näst intill hälften av spelarna med landslagsmeriter.

En stor eloge till ledarna Johan Bergström, Andreas Jedraski och Stefan Petersson för killarna och för tjejerna Patrik Bergström, Peter Svensson och Marie Hansen med spelarutbildare Hans Johnsson i bakgrunden som har format dessa lag till att bli ”minst” top 4:a i Sverige bland distriktslagen, en fantastisk prestation.

Ännu en fantastiskt spännande och trevlig helg tillsammans med Hallandslaget (blev t om spännande på hemresan där vi både höll på och köra på en älg och köra in i ett nedfallet träd). Men det gick som tur va lika bra där som för Hallandslagen.=)

PS Fina fjädrar för Hallandsfotbollen efter denna helgens fina resultat

Nytt objektiv i julklapp, första dagens bilder totalt förstörda, andra dagens bilder bättre men absolut inte bra.. sorry=(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *