DSC_5682

IF Böljanp98 – Onsala BK p98 3-4

En DM kvartsfinal mot ett av Hallands bästa lag (med sju spelare i Hallandslaget).

Detta var en match där Böljanlaget inte var med alls från start.
Onsala gjorde två snabba mål på matchens första sex minuter och Böljankillarna såg inte ut att ha vaknat till denna vackra försommardag.
Efter denna chockstart vaknade som tur var Böljankillarna till och jämnade ut matchen. De hann både reducera och kvittera till 2-2 precis innan halvleken var slut.
I andra halvlek fortsatte Böljan att spela bra fotboll och tryckte stundtals ner Onsala BK långt ner i eget straffområde. 3-2 målet kom snabbt i andra halvlek och Böljan kunde även utökat sin ledning till 4-2 med en kvart kvar av matchen, då Böljan tilldelades en straff som tyvärr slogs utanför.
Ett 4-2 överläge i detta skedet av matchen hade nog avgjort den, men istället gav situationen ny energi till Onsala som i anfallet efter kvitterade till 3-3.
3-4 målet kom som ett brev på posten när Böljan tryckte fram för ett avgörande i matchen.
Matchen slutade tyvärr med 3-4 till ett duktigt Onsala BK.
Denna matchen hade (som alla som var på plats såg) mycket väl kunnat slutat med en vinst till Böljan, men marginalerna var inte med på Böljans sida idag.

Bara att ta med erfarenheterna och ta nya tag i nästa match. Hoppas även att Wille som oturligt nog skadade sig på en dum cykel kvällen innan DM-matchen, kryar på sig snabbt så han snart kan spela fotboll igen.

Mål: Ardit Qerimi assist Oliver Möller a assist
Mål: Jesper Karlsson assist Oliver Möller
Mål: Eric Flädjemark assist Eric Flädjemark, a assist Eric Flädjemark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *