DSC_0056

Silver i Brommapojkarnas Fireworkcup

IF Böljan på Sverigekartan

Efter vinster mot bl a Hammarby med 5-0 och Djurgården med 8-0, så togs sig laget ända fram till final. Där resultatet efter full tid var 0-0 och där Böljan åter igen tyvärr förlorade på straffar.

Det lilla laget från Falkenberg sätter Böljan på kartan hos de stora elitklubbarna i Sverige. Brommapojkarna med flera imponerades av Böljans framfart i turneringen och de har nu blivit inbjudna till fler elitcuper nästa år. I denna cup kan nämnas att lag såsom Brommapojkarna, AIK, Djurgårdens IF, Hammarby, GIF Sundsvall, IFK Norrköping hamnade efter IF Böljan.

Utdrag från andra hemsidor:

Vi mötte det starkaste motsåndet hittils i Falkenbergsgänget IF Böljan. Vi åkte på ett par snabba baklängesmål redan i början av matchen och i halvtid låg vi under med 0-5. I halvtid sa vi åt grabbarna att när vi spelat klart denna match så ska vi åtmindstånde ha en personlig känsla av att vi gjort allt vi kunnat och kämpat hela vägen. Vi skall kliva av plan och känna stolthet för en väl genomförd match. Det var verkligen vad alla gjorde och vi stod upp mycket bra i andra halvlek trots ett svårt läge. Matchen slutade 0-6 men med tanke på att Djurgården föll med 0-8 mot just IF Böljan

Två fasta situationer som resulterar i två insläppta inom loppet av några minuter i början av matchen gör att fortsättningen av matchen blir uppförsbacke för 98. Men man försöker och faller med flaggan i topp trots att det tillslut blir hela 5 – 0 till stora, starka Böljan från Falkenberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *