Söndag och HBK tillbaks i allsvenskan

Nu är det slut på säsongen för detta året!

Grattis till HBK som åter är i allsvenskan, nu blir ordningen återställd i Halland.

Inomhusträning första för denna vintern
Idag tränar Böljans P98:or inomhus och då vet man att det är slutet på året. Men de har inte slutat träna ute, för det är match mot Varbergs Bois den 2 december. Tur det finns konstgräs, men det blir säkert tuffare för lagen att få tider på konstgräset. Då det är många lag som är med och delar på de få konstgräsplaner som finns i kommunen.
Nya tröjor till Böljans P98:or
Har fått ett trevligt jobb och hjälpa till och ta fram ett bortaställ till Böljans P98:or, väldigt roligt. Så nu bollar jag ideér med Marcus Winroth på Intersport. Det är mycket att tänka på, man kan inte ha för mycket på tröjorna då klubbmärke och sponsorer ska få plats. Är det någon som är intresserad att sponsra killarna så hör av er. Det är nu innan de nya tröjorna ska tryckas som man har chansen. De ska ut runt om i  Sverige och spela cuper nästa år, så de kommer att synas=)
Tråkiga matchreferat
Måste få skriva om de tråkiga inlägg som ledare ibland skriver efter de förlorat en match. Det finns tränare/ledare som skriver att de förlorat idag på grund av att de inte hade med de bästa spelarna för de var sjuka, skadade mm.
Är det inte alltid så att man spelar med det bästa laget för dagen. Tänk på den stackars tjejen eller killen som var med den dagen då de förlorade och inte varit med innan.
Tala om att sänka självförtroendet på spelarna. Så tänk er för innan ni skriver era matchreferat.
Varför ställer de upp i cuper, serier mm frågar jag mig…
Nu väntar en härlig söndagseftermiddag och kväll=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *