DSC_0473

Trött man blir på skitsnack

Lägg kraft på att bidra istället för att gnälla….

Skriver nästan aldrig något negativt men idag måste jag ändå få skriva om de som bara sitter och pratar skit om ledare, folk som engagerar sig helt ideellt.

Tänk hur många timmar en fotbollstränare lägger ner i veckan på att träna killar och tjejer. Träning 1,5 h 3-4 ggr i veckan, sen vara där en halvtimme innan och sen vänta på att de ska duschat klart och sen hem och skriva in på Fogis. Då har jag inte räknat med förbereda träningar, ringa om matcher, boka planer, boka träningar, planera inför cuper, fixa matchkläder, fixa träningskläder, fixa sponsorer. Har inte fått med allt, men då detta blir en livsstil (hade inte jag som mamma i huset varit lika delaktig så hade det inte fungerat). Men som tur är så har vi samma intresse och kan göra det mesta tillsammans.

Men man blir bara betraktad som konstig som kan engagera sig ett fotbollslag och tycka det är så kul att följa med och titta på när sina söner spelar fotboll.

Alla har tid, det gäller bara att prioritera. Jag väljer hellre att hjälpa till helt ideellt med fotbollen när andra hellre sitter på symöten och pratar skit om ledare och engagerade människor.

Jag är glad att alla i min familj har samma brinnande intresse för fotbollen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *