Undra om 119:e var den sista för i år??

November och fotbollsserierna är slut, även om det är skönt så är det ganska tomt. Detta året har varit ett väldigt händelserikt år.

Coffe gick tillbaks till Böljan igen efter varit ett år i Vinberg. Han har spelat och tränat när han hunnit. Jobbet går före=). Det är lika roligt att se på när han spelar, för han har ett stort hjärta när han spelar.

Sebastian har haft ett väldigt spännande år, först landskamper i Schweiz, sen Elite round Cup i England (EM kval) och sist men inte minst fyrnationsturnering med landslaget i Falkenberg. Ja det har varit spännande, även för oss alla i familjen. Vi ångrar inte att vi åkte med både till Schweiz och till England (minne för livet). Det var en jättehäftig känsla första gången man fick hem landslagskläder och skulle tvätta dessa (Tänk att man kan tycka det är kul att tvätta.). Sebastian har spelat med HBK:s U-lag och ibland med HBK:s juniorer och jag tycker han har utvecklats mycket i år. Roligast är att se på han är när han får spela offensiv ytterback, för det är då han är som bäst.

Oliver har för första gången börjat spela elvamanna fotboll och det har gått väldigt bra. Sen har de även varit med i Eskilscupen och de gjorde väldigt bra ifrån sig där. Det är alltid lika roligt att se på IF Böljans P98:or när de spelar (ett gott gäng).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *