50-fotbollsmamma 5 okt 2014 14-47

Vinbergs IF – BK Skottfint 0-0

Vinbergskillarna gjorde allt för att vi Vinbergssupportrar skulle få det så spännande som möjligt i årets seriespel. Serien avgjordes först i sista omgången och det mot de rutinerade laget BK Skottfint. 0-0 i en icke så färgsprakande match, men med ett resultat som båda lagen gladdes åt. Vinberg fick till slut den välförtjänta seriesegern och det i en serie där Vinberg har varit överlägset spelmässigt i de flesta matcherna och är det laget som bäst kommer att hävda sig i division två.

Sebastian har växt in i denna serien och blivit bättre för var match som har gått och i de sista fyra, fem matcherna har han enligt mig med flera varit en av de tongivande spelarna i laget. Sebastian har visat både pondus, vilja och det där lilla extra för att ett lag ska gå vinnande ur en serie. Det var en mycket glad fotbollsmamma med familj, som firade seriesegern med en middag på korvaholken igår kväll.

Ett stort tack till Heinz arbetskollega Christoffer Bengtsson Västra Frölunda, som lovade att hålla Stafsinge i schack, vilket han verkligen gjorde. Han spelade hårt tejpad efter en bristning i baksida lår (från förra matchen), men kämpade sig igenom matchen (som han egentligen skulle stått över på grund av skadan). Christoffer är en kille som står för sitt ord och spelade hela matchen och blev även utsedd till matchens lirare. Ett stort tack till Christoffer =)

Nu väntar en välbehövlig ledighet för både spelarna, tränarna och för oss supportrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *