DSC_0532-1

Vinst semifinal i SM

Nästa vecka väntar SM final i juniorallsvenskan

Vilken match, vi kommer ner till ett soligt och varmt Malmö. Så vädret kunde inte varit bättre, ingen vind och lagom varmt och sol. Vi var många som åkt, åkte ner till Malmö för att se på HBK:s juniorlag spela semifinal mot Malmö FF.

Första halvlek var en katastroff från HBK:s sida (underläge med 2-0), lojt och ingen vilja. Var det verkligen semifinal i SM de spelade? Men vi var kanske inte så oroliga, då Jingblad har visat innan att han kan vända en matchbild, så hände även idag (Undra vad han sa).
För killarna kommer ut och spelar bra anfallsfotboll och kan både göra 2-1 och 2-2. Då Sätter Sebastian in 2-3 målet, denna veckan med (gjorde även så mot Djurgården förra veckan). Det var många som blev överlyckliga på läktaren. Sedan räddade Sebastian en boll på mållinjen så det skulle lika gärna stått  3-3. Efter en stund fick HBK straff och Shodran kunde sätta slutresultatet 2-4. Skönt.
Tror inte de förlorat en match i juniorallsvenskan sedan Sebastian börjat spela mittback. Det måste kännas gott för han att ha det med sig det i bagaget.  Jingblad måste veta vad han gjorde när han ändrade Sebastians position.
Många duktiga spelare i HBK idag=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *